Десерти

Баклава (150 гр.)

6.00 лв.

Кнефе (150 гр.)

6.00 лв.

Катаиф с крем - 2 бр. (200 гр.)

4.00 лв.

Катаиф с орех - 2 бр. (200 гр.)

4.00 лв.